Opgelet! Onze laatste woorden

Door Elkin Demetrio Castillo – 28 augustus 2013
Wij maken onderdeel uit van deze planeet: onze kroost en toekomstige generaties willen ook voort blijven bestaan in deze prachtige plek. Jullie, degene die zogezegd over de mogelijkheid beschikken te redeneren wat goed of slecht is, help ons in ons voorstbestaan. Wij waterwezens hebben dezelfde rechten als elk ander levend wezen op deze aarde.

Wat zijn jullie zonder ons?
Laten wij elkaar niet van de aardbodem doen verdwijnen, laat het de natuur zijn die ons allen zekerstelt een goed leven te hebben.  Jullie hebben de macht ons te domineren, domineer hen die niet denken aan onze leefomgeving, alleen zo kunnen wij blijven voortbestaan op de hele planeet: vissen, zoogdieren, slangen, vogels, viervoetigen en de mensen, wij zijn in het leven geroepen om voor elkaar te zorgen!


Somos parte del planeta: nuestras crías y futuras generaciones queremos seguir existiendo en el hermoso lugar. Ustedes que supuestamente tienen la capacidad de razonar de saber identificar el bien y el mál, ayúdanos a seguir existiendo. Somos una población, de seres acuáticos que tenemos los mismos derechos que cualquier otro ser viviente en esta tierra.

¿Que sería de ustedes sin nosotros?
No nos exterminemos los unos a los otros, dejemos que sea la misma naturaleza que nos lleve a otras formas de vida. Ustedes que tienen el poder de dominarnos, dominen a aquellos que no piensan en nuestras hábitat, solo así seguiremos existiendo sobre todo el planeta: peces, mamíferos, serpientes, aves, cuadrúpedos y seres humanos, hemos sido criado para cuidarnos los unos y los otros!

Anuncio publicitario