PAINÜ in de krant van de Nationale Universiteit van Colombia

Cuenta la leyenda que Yuche vivía desde siempre, solo en el
mundo. En compañía de las perdices, los paujiles, los monos y los
grillos, había visto envejecer la tierra. A través de ellos se daba cuenta
de que el mundo vivía y de que la vida era tiempo y el tiempo, muerte…

Volgens de legende leefde Yuche sinds het begin der tijden alleen op de wereld. In gezelschap van patrijzen, boshanen, apen en krekels zag hij dat de aarde verouderd. Door hen besefte Yuche dat de aarde leefde en dat het leven tijd was en de tijd dood… (Door Elkin Castillo Demetrio).

Het begin van een interessant artikel over Painü – de community-based ecotoerisme organisatie – die als partner- en steunontvangende organisatie een belangrijke rol speelt in Project Yahuarcaca. Het artikel is gepubliceerd in de maandkrant UN Periódico van de Nationale Universiteit van Colombia (UNAL) die behalve op alle Nationale Universiteiten in Colombia tevens als bijlage afgelopen zondag 9 februari 2014 in de nationale Colombiaanse krant El Tiempo verschenen. Voor de spaanstaligen onder ons, veel plezier met lezen! Voor de volledige versie van de krant download: UN-Periodico – Feb 2014, pagina 22. Of anders de afbeelding hieronder.

UN PERIODICO 174 FEBRERO 2014 ARTICULO PAINU

Anuncio publicitario